RADNI POSJET PREDSTAVNIKA UMT-SDŽ-A NOVOM SADU

Predstavnici UMT-SDŽ na poziv Udruženja trgovaca Novog Sada i Udruženja trgovaca Subotice od 15. do 17.04. otišli su u radni posjet u Novi Sad.
Tom prilikom su primljeni u Gradskom domu Novog Sada. Održan je i radni sastanak u uredu Udruženja trgovaca Novog Sada gdje su razmijenjena iskustva u području trgovine. Zahvaljujući lijepom vremenu i izvanrednom prijemu domaćina, posjetili su Petrovaradinsku tvrđavu i Katoličku katedralu.
Tom prilikom, posjećen je i proizvodni pogon rashladnih uređaja u Rumi, Frigo Žika.
Može se zaključiti da je posjet bio svrsishodan i koristan.

IZLET U SALONU, NA KLIŠKU TVRĐAVU I U ALKARSKI MUZEJ U SINJU

Dana 31. 10. 2015. godine po prekrasnom vremenu članovi udruge posjetili su tri nama najbliže turističke destinacije i to: Povijesni lokalitet SALONE u Solinu uz pratnju vodiča, nakon toga Klišku Tvrđavu uz pratnju zapovjednika povijesne postrojbe Kliških Uskoka. U samoj tvrđavi upriličeno je gađanje lukom i strelom za članove udruge. Nakon toga odlazi se u Sinj i posjećuje novo otvoreni muzej Sinjske Alke uz stručno vodstvo. Za sve sudionike poslovno rekreativnog izleta upriličen je ručak.

NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA I OPĆINA UDBINA

Članovi udruge Malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije posjetili su nacionalni park Plitvička jezera i novu crkvu u Udbini.